De Gezonde Keus

Leefstijltraject

Inhoud leefstijltraject

Wat er nodig is om je leefstijl duurzaam in positieve zin te veranderen, is per persoon totaal verschillend.

Daarom vindt er eerst een uitgebreide intake plaats waarin we inzoomen op jouw levensbehoeftes.

Wil je een ander voedingspatroon, meer/minder of beter slapen, sporten of bewegen inpassen in het dagelijks leven, een manier vinden om beter te ontspannen en/of een betere balans creëren in werk en privé? Jouw persoonlijke situatie met de obstakels die er zijn en de kansen die je hebt, brengen we samen in kaart. En van daaruit maken we een plan.

Ieder plan ziet er anders uit omdat jij zelf gaat kiezen wat je aan wil gaan pakken. Samen onderzoeken we wat voor jou de beste methode is om je doel te behalen en met de adviezen en kennis die je gedurende het traject aangereikt krijgt, ben jij in staat om te starten met een op maat gemaakt stappenplan.

Het gaat vaak om een combinatie van verschillende factoren die van invloed zijn en aan bod kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voeding, slaap, ontspanning, stress, beweging en timemanagement.

Alles gaat om het maken van gezonde keuzes, die passen bij jou. Dit is de centrale doelstelling in de coaching contacten. Dit is namelijk de enige manier waarom het jou gaat lukken om deze positieve verandering in leefstijl vol te houden op de lange termijn. Je doet het niet voor iets of iemand anders, jij doet dit voor jezelf.