De Gezonde Keus

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar een rookvrij leven? Ooit was ook ik een roker en na tig stoppogingen dacht ik echt dat het mij nooit zou lukken om ervan af te komen.  Maar………als het mij is gelukt, kan jij het ook!

Met het innovatieve programma Rookvrij en fitter ga je niet alleen praten met een coach maar word je letterlijk in beweging gezet. Door meer te bewegen ben je beter in staat om de ontwenningsverschijnselen te overwinnen en heb je geen of veel minder last van gewichtstoename.

Je mag na een uitgebreide intake deel gaan nemen aan 3 persoonlijke coaching bijeenkomsten of aan 6 groepsbijeenkomsten. Daarnaast mag je wekelijks vrijblijvend mee met de Fresh Air Walks. Ook als je al bent gestopt met roken kun je gewoon kosteloos mee blijven wandelen.

De kosten worden voor 100% vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars zonder aanspraak te maken op je eigen risico.

Meer informatie of wil jij je aanmelden? Vul het contactformulier (Rookvrij en fitter formulier) in en ik bel je zo snel mogelijk!